June 16, 2024

МАЛИ ХИДРОЦЕНТРАЛИ

ПОДВИЖНИ ХИДРО ЕЛЕКТРАНИ

ПОДВИЖНИ ХИДРО ЕЛЕКТРАНИ НОВО РЕШЕНИЕ ЗА МАЛИ ПАДОВИ И ПОГОЛЕМ ПРОТОК НА ВОДА ВО РЕКИТЕ И МЕСТА КАДЕ ШТО ПОРАДИ НЕКОЈА ПРИЧИНА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРИМЕНИ ДРУГО РЕШЕНИЕ, НА ПРИМЕР, НА ЛОКАЦИЈАТА Е ВО ГРАД ИЛИ НЕ Е ИЗВОДЛИВО И РЕНТАБИЛНО ДА СЕ ГРАДИ КЛАСИЧНА БРАНА СО МАШИНСКА САЛА ИЛИ НИВОТО НА ВОДАЕА Е […]

ПОДВИЖНИ ТУРБИНИ
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
error: Content is protected !!