October 2, 2022

МАЛИ ХИДРОЦЕНТРАЛИ

ФИЗИБИЛИТИ СТУДИЈА

Што е физибилити студија? Физибилити студија е анализа која се користи за мерење на способноста и веројатноста за успешно завршување на проектот, вклучувајќи ги сите релевантни фактори. Таа мора да одговара за факторите кои влијаат врз него, како што се економските, технолошките, правните и распоредните фактори. Проектните менаџери користат физибилити студии за да ги утврдат […]

КАКО ДО СВОЈА ЦЕНТРАЛА

КОРИСНИ НАСОКИ И ПОМОШ

Доколу во Вашиот посед или покрај него течи река и го имате ова: или ова: или можеби ова; Тогаш треба да знаете дека Вие поседувате потенцијал од кој може да се произведува електрична енергија. За тоа е потребна желба, многу трпение ( бидејќи законските процедури во нашата дражава се долги) и се разбира сретства кои […]

КАКО ДО СВОЈА ЦЕНТРАЛА
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
error: Content is protected !!