October 25, 2020

МАЛИ ХИДРОЦЕНТРАЛИ

Подготвителни активности и дронски геодетски мерења за потенцијална Мала Хидроцентрала ДРАГОВ ДОЛ на река Треска. Проектот се извадува преку Јавно Приватно Партнерство со Општина Македонски Брод. За прв пат во Република Северна Македонија се предвидени две Архимедови Турбини.

ПРОЕКТИ
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
error: Content is protected !!